06 - 57 17 46 57

Het is mogelijk samen te bidden in diverse kerken in Nijkerk tijdens de jaarlijkse Week van Gebed, waaraan ook De Fontein meedoet.

De gebedsweek wordt gehouden van 20 tot en met 27 januari.

‘Recht voor ogen’ is het thema voor de ‘Week van Gebed voor de eenheid van de christenen’.

Deelnemende kerken

Zeven kerken in Nijkerk nodigen u van harte uit mee te doen, elke avond van 19.30 tot 20.30 uur:

zondag 20 januari – De Ark
– maandag 21 januari – Vredeskerk,
– dinsdag 22 januari – Eben-Haëzerkerk
– woensdag 23 januari – De Fontein
– donderdag 24 januari – Kruiskerk
– vrijdag 25 januari – De Levensbron (vrijg.-ger.)
– zaterdag 26 januari – De Kandelaar
– zondag 27 januari – De Huiskamer.

Recht zoeken

Het thema, gekozen door de kerken in Indonesië, haakt in op de Bijbelse oproep om ‘recht te zoeken’.

De Indonesische kerken vinden het belangrijk het recht voor ogen te houden als basis voor eenheid.

De centrale Bijbeltekst van de Week van Gebed komt uit het boek Deuteronomium 16: 10-20.

Een hoofdstuk waarin Gods voorschriften over festiviteiten als vanzelf overgaan in de opdracht om rechters aan te stellen en niets anders te zoeken dan het recht.