Beste kinderen uit groep 1 t/m 4. Ook al kunnen we nu niet naar de kindernevendienst, we gaan
gewoon door met het Paasproject.

Hebben jullie afgelopen zondag thuis naar de dienst gekeken? Dan heb je vast gezien dat er weer een figuur op het bord was bijgekomen: de open Bijbel.

Je hebt thuis misschien wel ‘Lees je Bijbel, bid elke dag’ gezongen, naar het Bijbelverhaal geluisterd en er een knutselwerkje bij gemaakt. Ook deze week kan dat weer. Tijdens de kerkdienst zal Erna Luiten het kindermoment verzorgen.

Tijdens dit kindermoment komt er weer een nieuw figuur bij: een weegschaal. Erna zal uitleggen wat dit te maken heeft met het thema ‘Kies je voor Mij?’ Net als de vorige keer is het Bijbelverhaal en het knutselwerkje weer op de website en op Facebook te vinden.
Kijk en doe je weer mee?

Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar knd@defontein-nijkerk.nl