Door ingrijpende omstandigheden gedwongen – de coronacrisis – zijn er tot 1 juni internetdiensten te volgen vanuit De Fontein. Hoe werkt datHieronder de feiten op een rijtje:

• De vooraf opgenomen dienst is te vinden op www.kerkdienstgemist.nl. Toets in het zoekvak op het openbare deel van deze website ‘De Fontein Nijkerk’ in. U hoeft zich niet eerst te registreren.
  • Gebruikers van de kerkomroep die in het bezit zijn van een code, kunnen de dienst via www.kerkomroep.nl volgen.
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, een jongerenmoment, gebed en zang.
  • De internetdienst is korter dan een reguliere dienst: drie kwartier tot een uur.
  •  Over de diensten na 1 juni wordt later een beslissing genomen op basis van nieuwe informatie van de overheid en de Protestantse Kerk in Nederland.
  • Vanwege technische beperkingen is het vooralsnog niet mogelijk een livestream te verzorgen.