De Fontein zendt tot nader order onlinediensten uit. Hoe werkt dat? Daarnaast mag een beperkt aantal mensen in de dienst aanwezig zijn. Hieronder de feiten op een rijtje:

• Er is zowel ‘s ochtend (09.30 uur) als ‘s avonds (18.30 uur) een dienst.
  • De onlinediensten zijn te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en het videokanaal YouTube. (type De Fontein Nijkerk in het zoekvak)
  • Voor de onlinedienst kunt u ook inschakelen via www.kerkomroep.nl.
  • Dat kan alleen als u beschikt over een code.Tot nader order volgt onze kerk het advies om, vanwege de toename van het aantal besmettingen, het aantal kerkbezoekers te beperken tot dertig personen per dienst.
  • Voor het bezoeken van een kerkdienst geldt een reserveringssysteem.
  • De kerkbezoekers zitten op een veilige afstand van 1,5 meter van elkaar, behalve als zij tot hetzelfde huishouden behoren.
  • Vaste onderdelen van de dienst: een meditatie en bemoediging, een kindermoment, gebed, zang en een digitale collecte.
  • Er is in deze periode geen samenzang in de dienst
  • Bij verplaatsingen en in- en uitgaan van de dienst geldt het advies een mondkapje te dragen.
  • De online-diensten zijn na afloop terug te vinden op www.kerkdienstgemist.nlYouTube en www.kerkomroep.nl.