Wees van harte welkom op de Biddagmaaltijd van De Fontein.

Op woensdagavond 11 maart om 18.00 uur is er voor de saamhorigheid en gezelligheid een gezamenlijke Amerikaanse maaltijd, voorafgaand aan de avonddienst. Het is de bedoeling dat iedereen eten meeneemt voor het aantal personen met wie men komt.

Het zou fantastisch zijn als een aantal ‘hobbybakkers’ ook een taart of cake meenemen zodat we ook een lekker toetje hebben. De maaltijd is in de kerkzaal achter de schuifdeuren. Fonteiners en gasten van alle leeftijden zijn welkom.

We sluiten de maaltijd af met koffie of thee en daarna kun je naar de avonddienst, of kun je je kinderen in bed gaan leggen. Vind je het leuk om te helpen met tafeldekken en koffie zetten, stuur dan even een mailtje naar gemeenteopbouw@defontein-nijkerk.nl

Jasper van den Berg, ouderling gemeenteopbouw