Lev

Dit jaar start De Fontein met Lev, een nieuwe activiteit voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar oud.

Lev betekent in het Hebreeuws: met hart en ziel leven, moed vinden en doorgeven. Lev-groepen komen eens in de drie weken bij elkaar. De deelnemers komen samen in het huis van een mentor. Ze eten met elkaar en praten over een geloofsthema.

Samen leren ze van elkaar en over het geloof, op een relaxte manier, in een vertrouwde omgeving.

Klinkt dit supervet? Neem dan contact op met Richard Verhoef, jongerenwerker@defontein-nijkerk.nl.

Claxon 16+

Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin in een leuke activiteit met leeftijdsgenoten uit de kerk? Ga dan mee met Claxon 16+! Er zijn regelmatig leuke activiteiten, zoals een bezoek aan een escaperoom of een kartbaan.

Wil je meer weten? Mail dan naar: jongerenwerker@defontein-nijkerk.nl

Werkvakantie

De wereld ontdekken en tegelijk nuttig bezig zijn? Dat kan op de werkvakantie die elk jaar wordt georganiseerd voor jongeren uit De Fontein.

In het verleden hielpen jongeren een handje bij lokale projecten in Roemenië en Albanië.